Palvelut

Kodin sisustus

Uusi koti valmistumassa vai remontti tulossa? - Ihanaa, nyt päästään sisustamaan!

Koti on monelle se tärkein paikka maailmassa ja siksi sen viihtyvyyteen kannattaakin panostaa, tinkimättä tietenkään toimivuudesta. Kodin sisustussuunnittelu voi sisältää tila-, pintamateriaali-, kaluste-, tekstiili- ja valaistussuunnittelua. Lue lisää täältä mistä suunnittelun eri osa-alueet koostuvat.

Sisustuksen Helmestä saat erilaiset sisustussuunnittelu- ja rakennuspalvelut ammattitaidolla, yksityiskohdista aina avaimet käteen -kokonaisuuksiin.

Palveluihini kuuluu myös projektinhallinta suunnitelmasta toteutukseen. Teen tarvittaessa tarjouspyynnöt hankittavista tuotteista, hoidan tilaukset puolestasi ja viimeistelen sisustuksen stailaamalla sen käyttövalmiiksi. Käytän työssäni lukuisten toimittajien tuotteita, joiden avulla saadaan varmasti persoonallinen ja Sinun näköinen sisustus. Eri kokoiset remontit toteutan yhdessä yhteistyökumppaneitteni kanssa ja kaikista työn osuuksista saat kotitalousvähennyksen. Lue lisää täältä: https://www.vero.fi/henkiloasiakkaat/verokortti-ja-veroilmoitus/vahennykset/kotitalousvahennys/

Soita ja varaa ilmainen tarvekartoituskäynti, niin käydään alustavasti läpi tarpeesi ja toiveesi. Tämän tapaamisen jälkeen teen sinulle tarjouksen toivomastasi kokonaisuudesta.

Suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä unelmasisustuksesi! Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Työympäristön sisustus

Sillä, miltä yrityksesi toimitilat tai myymäläsi näyttävät, on suuri merkitys:

  • sekä itsesi että työntekijöittesi viihtyvyyteen, työmotivaatioon ja tehokkuuteen.
  • asiakkaittesi mielikuvaan yrityksestäsi.
  • asiakkaittesi viihtyvyyteen ja ostohalukkuuteen.
  •  siihen, kuinka erotut kilpailijoistasi.

Työtilojen suunnittelussa yleisen viihtyvyyden lisäksi on tärkeää huomioida työpisteiden sijoittelu ja ergonomisuus sekä valaistus ja akustiikka.

Ota yhteyttä niin keskustellaan juuri sinun yrityksellesi sopivista ratkaisuista!

Jokaiseen sisustukseen kuuluu helmi. Iso tai pieni. Yksi tai useampi.