Värimaailman muutos ja vähän muutakin

Takaisin blogeihin

Minun piti postata julkisivuista ja niiden yksityiskohdista, mutta sainkin valmiiksi erään kohteen, josta on ihan pakko nyt kertoa :) Nuori tyttö halusi eroon pinkistä huoneestaan ja samalla uusittiin kalustusta, tekstiilejä ja valaistusta.

Ennen: 

 

Jälkeen:

Paikallisella puusepällä teetettiin mittatilaustyönä seinän koloon hyllykkö, jossa pystyy itse muuttamaan tarvittaessa hyllykorkeutta. Tällä tavalla saatiin huoneeseen lukunurkkaus. Ja mitä olisi lukunurkkaus ilman muhkeaa löhötuolia.

Kalusteet ennen:

Kalusteet jälkeen:

Uudet kalusteet valittiin siten, että neito voi ottaa ne mukaansa, kun lähtee opiskelemaan. Kalusteet ovat ajattomat, laadukasta kotimaista työtä ja niihin pystyy hankkimaan lisäosia myöhemmässä vaiheessa tarpeen mukaan.

Huoneen nurkassa oli katosta lattiaan ulottuva kotelointi, joka hankaloitti esim. sängyn asettamista huoneen tälle reunalle. Ongelma ratkaistiin siten, että paikallisella puusepällä teetettiin lisäkotelointi. Nyt eivät tyynyt tipu, kun sänky sai leveytensä verran "päätyä". Koteloinnin sivuun saatiin samalla salalokeroita :)

Kotelointi ja lukunurkkauksen hyllykkö teetettiin vasta, kun olin saanut maalaus- ja tapetointityöt suoritettua. Näin vältyttiin ylimääräisiltä suojaamisilta.

Huoneen uusi ilme viimeisteltiin raikkailla tekstiileillä.

Tämän sisustuksen helmi on kuitenkin neidon itsensä valmistama lintu, joka sopii täydellisesti tähän uuteen värimaailmaan.

Huomenna nokka kohti Kalajokea ja loma-asuntomessuja, joten arvata saattaa, että seuraavassa postauksessani näette kuulumisia sieltä ;)

Jokaiseen sisustukseen kuuluu helmi. Iso tai pieni. Yksi tai useampi.