Valmis remppakohde

Takaisin blogeihin

Melkoinen maaliskuu on ollut, viruksia ja kaikenlaista. Ei voi kuin toivoa, että menee mahdollisimman pian ohi tällaiset pandemiat. Minä pääsin kuvaamaan valmiin kohteen, johon olin suunnitellut pintamateriaalit, valaistuksen sekä toteuttanut maalaus- ja tapetointityöt. Tästä kohteesta kerroin jo viime postauksessa, joten tarkemmat yksityiskohdat maalien sävyistä ym. löytyy sieltä. Tässä kuvat, kun asukkaat ovat saaneet kaikki tavarat paikoilleen.

   Eteistilat:

   Ennen:                                  Jälkeen:

Kattoikkuna oli peitetty kattoremontin yhteydessä. Nyt valaistus muutettiin siten, että loisteputket saivat lähteä ja tilalle tuli nykyaikaisempi led-valaistus. Tähän ollaan vielä hankkimassa kangasta, joka läpäisee valon, mutta kuilun sisukset eivät näkyisi läpi.

Tauluille asennettiin kiinnityskiskot, joten reikiä ei tarvitse seiniin tehdä.

    Takkahuone:

    Ennen:                                  Jälkeen:

   Makuuhuone:

   Ennen:                                   Jälkeen:

Peililiukuovin varustettu komero sai väistyä uuden tieltä.

   Vierashuone:

   Ennen:                                   Jälkeen:

   Olohuone:

   Ennen:                                     Jälkeen:

Valaistukselle asennettiin kiskot, mutta niihin asennettavat valaisimet ovat niin uutta tekniikkaa, että ne saapuvat vasta toukokuulla wink

Seuraavassa postauksessa tutkaillaan huhtikuun hommeleita, joita toivottavasti koronaviruksesta huolimatta riittää. Siihen saakka pysytään terveinä ja yritetään jaksaa ajatella positiivisia asioita, kaikesta huolimatta.

Jokaiseen sisustukseen kuuluu helmi. Iso tai pieni. Yksi tai useampi.