Tehosteseinien bongausta osa 1.

Takaisin blogeihin

Siinä se vuosi sitten vaihtui ja vuoden 2015 ensimmäinen kuukausi alkaa olla lopuillaan. Syksyllä lupasin kertoa viime kesän asuntomessujen tehosteseinistä, mutta sitten ilmaantui kaikkea muuta, josta halusinkin kertoa ensin :) No, tässä niitä tehosteita nyt sitten tulee. Kuvakavalkaadini oli niin laaja, että jaan nämä kolmeen eri postaukseen. Tässä ensimmäisessä käydään Kalajoen loma-asuntomessujen tehosteseinät ja seinätehosteet läpi. Ei tokikaan kaikkia, mutta ne, jotka saivat minut nappaamaan valokuvan ;)

Tällä hetkellä puhutaan paljon tulevasta trendistä, jossa tehosteseinät ovat jäämässä pois. Tilan seinät maalattaisiin ja tapetoitaisiin samalla tavalla kauttaaltaan. Totta on, että tila on harmoonisempi ja avarampikin, jos kaikki seinät ovat samaa sävyä. Itse olen sitä mieltä, että onnistunut ja ennen kaikkea hyvin suunniteltu tehosteseinä ei katoa kokonaan. Mikäli se sopii tilaan "ikään kuin se olisi ollut siinä aina", silloin se on paikkansa ansainnut. Ja kuka noista nyt voisi kokonaan luopua. Edellä kuvatutkin kertovat sen, ettei tehosteseinän tarvitse olla kauttaaltaan tehostetta. Sen pystyy toteuttamaan niin monella eri tavalla ja materiaalilla, vain mielikuvitus on rajana.

Pakko oli lisätä vielä oheinen kuva, jossa taulu ei sijaitse ihan normipaikalla. Tarkoitus tässä ei ole ihailla taulua niskat lysyssä ruokailuryhmästä tai olohuoneenkaan puolelta soffalta. Sen pointti on ihan selkeästi palvella yläkertaa. Ja kuinka upeasti se todella sitoo ylä- ja alakerran yhteen sisustuksellisesti.

Ja kuten alussa lupailin, ette pääse näistä eroon vielä, sillä jatkoa seuraa ainakin kahdessa seuraavassa postauksessani ;)

Jokaiseen sisustukseen kuuluu helmi. Iso tai pieni. Yksi tai useampi.