Somistuksia Paukun Puodissa

Takaisin blogeihin

Lapualla Kulttuurikeskus Vanhassa Paukussa sijaitsee Lapuan Taidemuseo, jonka yhteydessä toimii piskuinen Paukun Puoti museokauppa. Puodissa on tarjolla kaikenlaista ihanaa käsityöläisiltä ympäri Suomea, mutta pääasiassa Lapualta ja lähikunnista. Museokaupasta voit ostaa myös Lippupisteen ja Netticketin lippuja erilaisiin tilaisuuksiin. Taidemuseoon on vapaa pääsy, joten poikkeahan seuraavalla kerralla ostosten lomassa myös näyttelyssä.

Sisustuksen Helmi huolehtii Paukun Puodin tuotteiden esillepanosta ja hoitaa myös ns. vaihtuvan esittelyn somistamisen. Tässä muutama esimerkki näistä esittelyistä, jotka vaihtuvat niin vuodenaikojen kuin juhlapyhienkin mukaan.  Lisäksi tässä pisteessä esitellään vuorotellen eri tekijöitä upeine tuotteineen.

Somistuksissa käytetään mahdollisuuksien mukaan luonnonantimia, kuten syksyllä kuivuneita, värikkäitä puiden lehtiä tai vaikkapa jäkälää.

Klikkaa kuvia, saat ne suuremmiksi.

Puodista löytyy tuotteita myös miehille esim. isänpäivälahjaksi tai ihan muuten vain iloksi.

Viime vuonna juhlittiin 100-vuotiasta Suomea ja Puodista olikin saatavissa muutamia virallisia Suomi 100 -tuotteita, aitoa kotimaista käsityötä nämäkin.

Pukinkonttiin pantavaksi löytyi niin koriste-esineitä, taloustarvikeita kuin apetta herkutteluhetkiin.

Kun esittelyssä on tuotteet ja niiden tekijät, Puoti haluaa kertoa tarkempaa infoa näistä molemmista.

"Kahden kerroksen väkeä", eli tässä esitellään kaksi käsityöläistä yhtäaikaa.

Koriste-esineiden, taloustavaroiden, korujen, tekstiilien ja makeisten lisäksi tarjolla on tuotteita myös pienemmälle väelle.

Tässä vain muutama otos Paukun Puodin valikoimasta, käy ihmeessä itse tutustumassa paikan päällä. Kyseessä ei ole ihan perinteinen museokauppa wink

Seuraavassa postauksessa kerron rapatun sisäkaton maalaamisesta. Siihen saakka aurinkoisia kevätpäiviä!

www.facebook.com/paukunpuoti              www.facebook.com/lapuantaidemuseo

Jokaiseen sisustukseen kuuluu helmi. Iso tai pieni. Yksi tai useampi.