Säilytysratkaisuilla uutta ilmettä kotiin

Takaisin blogeihin

Elämäntilanteet vaihtelevat ja muuttuvat, jolloin myös säilytysratkaisut nousevat suureen rooliin kodin tarpeita ajatellen. Tai olet mahdollisesti hankkimassa uutta asuntoa, jossa säilytysratkaisut eivät palvele sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Näissä tapauksissa on syytä pohtia huolella ensinnäkin sitä, mitä tavaroita sinulla on, ja mitkä niistä ovat tarpeellisia, miten haluat niitä säilyttää ja millaiset säilytysratkaisut toimivat parhaiten juuri sinun tapauksessasi. Tässä erään kohteen muutos. Klikkaamalla kuvia, saat ne suuremmiksi.

Pesuhuoneen yhteydessä toimineessa kodinhoitohuoneessa katsottiin, ettei tasoratkaisulle ole käyttöä. Vanhat kaapistot purettiin ja tilalle teetettiin säilytysratkaisu, jossa on enemmän hyllytilaa ja kaikki saadaan kätkettyä liukuovien taakse piiloon. Pesutornille teetettiin myös mittojen mukaan oma hyllykkö. Nyt hanatkin pääsee sulkemaan, kun ne eivät jää koneiden taakse piiloon.

Ennen                                       Jälkeen

Samaisessa tilassa uusittiin myös allas- ja peilikaapistot, samalla valaistusta saatiin parannettua.

Ennen                                        Jälkeen

Tähän huoneeseen eivät uudet huonekalut olisi mahtuneet kunnolla, koska komerot olivat sarana-ovilla. Komeroon teetettiin liukuovet. Samalla sisuksen järjestystä muutettiin, hyllyjen ja tankojen osalta, jotta liukuovet saatiin toimimaan järkevämmin.

Ennen                                        Jälkeen

Wc-tilassa irtohyllyköt ja korit vaihdettiin kiinteisiin ratkaisuihin, jolloin säilytytilaa saatiin huomattavasti enemmän.

Ennen                                       Jälkeen

Korkea komero on syvyydeltään niin pieni, ettei se kaventanut kulkutilaa. Mikäli myöhemmin tarve kasvaa, pystytään korkeita komeroita teettämään lisää.

Ennen                                       Jälkeen

Ennen                                         Jälkeen

Vuoden viimeisessä postauksessa kerron, onnistuuko tummuneen puupinnan vaalennus kuultoväreillä. Siihen saakka oikein hauskaa joulunodotusta ja rauhaisaa joulua kaikille!

 

Jokaiseen sisustukseen kuuluu helmi. Iso tai pieni. Yksi tai useampi.