Mikä sai kamerani räpsähtämään tämän kesän asuntomessuilla?

Takaisin blogeihin

Porin asuntomessut ovat jo ohi, mutta palaan sinne itse vielä. Tervetuloa mukaani! Ensimmäistä kertaa jätin asuntomessukäyntini viimeiselle viikolle ja se kannatti, ei tarvinnut jonottaa yhteenkään kohteeseen ulkoa asti wink Silti urakka oli raskas ja hikinen, koska keli oli todella lämmin. Jaan kameraräpsyni kolmeen kategoriaan, koska sen verran paljon kuvia sitten kuitenkin tuli napsittua. Aloitetaan siitä mitä ehkä eniten, ammatillisessa mielessä, messuilta haen. Tehosteseinät, vieläkö niitä tehdään ja miten. Lähdetään siis matkaan.

Tehosteseiniä oli käytetty hyvinkin paljon tänä vuonna ja erityisesti makuuhuoneissa. Tässä mielestäni onnistunein, kokonaisuus huomioiden.

Sitten hieman vanhempaa fiilistä. Tämä miellytti, mutta kohde ei muuten ollut kauhean onnistunut, koska tätä kyseistä tapettia oli monessa huoneessa peräkkäin ja kaikilla seinillä. Ilmeestä tuli levoton ja pientä kulkijaa alkoi ahdistamaan. Teho vaimenee tai kääntyy itseään vastaan, jos sitä on liikaa.

Tässä messujen levollisin makuuhuone. Aivan mielettömän ihana tunnelma ja mikä sävy seinässä. Wau!

Sitten taas hieman levottomampaa, mutta tässä sentään on vain se yksi seinä. Sävyt ovat hyvinkin trendikkäät, ja messuilla tuli vastaan useampikin harmaan ja vanhan roosan tai vaaleanpunaisen yhdistelmä. Suunnittelijalla itselläänkin odottaa makuuhuone remonttia. Tapetit ja maalit on jo hankittu, kun vain ehtisi toteuttaa. Ja sävyt ovat tietty harmaita ja vanhaa roosaa wink

Tässä edellistä vastaava, mutta pelkästään harmaan sävyistä. Mustat valaisimet ryhdittävät hienosti kokonaisuutta.

Ja sitten tämä wc. Joku tässä tapetissa vaan puhutteli. Hieno!

Kuten tämäkin wc. Hienoa, että wc-tiloistakin tehdään kodikkaampia ja uskalletaan käyttää tapettia.Näin lopputuloksesta tulee paljon pehmeämpi vaikutelma, kuin laatoitetuilla seinillä.

Rauhallinen makuuhuoneen tunnelma. Ja taas, mitkä sävyt smiley Tässä tehostetta on tuettu katonrajaan asennetulla valaistuksella. Hieno yksityiskohta, joka ei kuitenkaan häikäise.

Tässä myös rauhallinen tunnelma. Sävyt, joita en itse aivan heti hoksaisi käyttääkään. Mutta tämä kuva osoittaa, että myös näillä saa levollisen ilmeen.

Ja sitten taas räväkämpää. Aivan mielettömän hieno tapetti! Raikas, pirteä, iloinen,....mitä vielä.

Myös tämä papukaijatapetti viehätti omalla tavallaan.

Ja sitten tämä. Aivan mielettömän kaunis! Tässä vain jäin ihmettelemään, että kyseinen huone oli sisustettu pienen lapsen huoneeksi. Värimaailma, ja etenkään tuo tapetti, ei ehkä kuitenkaan istu parhaiten lastenhuoneeseen. Itse laittaisin päämakuuhuoneeseen tai vierasmakuuhuoneeseen, ja tuo tapetti käy sängynpäädystä, erillistä ei tarvittaisi. Tässä on ilmeisesti haettu tuota yhtymäkohtaa kuvassa olevan sängyn päätyihin. No joo.

Tämä eteinen osoitti sen, että tehosteseinän voi tehdä mistä vaan. Kerrassaan hieno idea ja kaunis lopputulos. Vaivatonta tehdä ilmeen muutoksia, sen kun vaihtaa kasveja silloin tällöin.

Laatoissa ei tänäkään vuonna ollut oikein mitään uutta. Otin silti kuvan tästä, koska tässä näkee hyvin kuinka valo vaikuttaa kolmiulotteisen laatan esilletuloon. Tässä on pelkkää luonnonvaloa, ilme muuttuu, kun valaisimet laitetaan päälle.

Sama ajatus tässä keittiön välitilassa.

Pitkästä aikaa myös tällainen jako, ettei laatoitusta tehdäkään ylös asti. Oikein onnistunut lopputulos. Tuo laatta sopii erityisesti käytettynä näin, jos tällä laatoittaisi kaikki seinät lattiasta kattoon, voisi siinä saada äkkiä päänkivun.

No niin. Nyt on ruodittu ne tehosteseinät, seuraavalla kerralla käydään käsiksi valaisimiin. Siihen saakka valoa pimeneviin iltoihin wink

Jokaiseen sisustukseen kuuluu helmi. Iso tai pieni. Yksi tai useampi.