Koettua ja nähtyä Mikkelin asuntomessuilla 2017

Takaisin blogeihin

Kuten viimeksi lupailin, saatte nyt hieman kuulumisia tämän kesän asuntomessuilta. Messualue oli laajalle levittynyt, joten jalat olivat koetuksella. Laaja alue ei silti edelleenkään tarkoittanut sitä, että taloilla olisi ollut tontti, jossa olisi täysin omassa rauhassa. Etenkin järvenrantatonteilla talot olivat hyvinkin liki toisiaan, eikä näkösuojaa naapuriin juuri ollut. Mutta olihan tuo alue upea, nimenomaan tuolla kallioisella rannalla. Muu alue ei ollut sen kummempi kuin muillakaan asuntomessuilla. Mutta asiaan, olen koonnut tähän postaukseen juttuja, jotka jollakin tapaa kiinnittivät huomioni. Klikkaamalla kuvia saatte ne suuremmiksi.

 

Wave oli ehdottomasti yksi hienoimmista kohteista ulkoapäin, se istui tonttiinsa kuin nenä päähän. Ja tietysti kaarevat muodot jatkuivat myös sisätiloissa.

Ihastuin myös tähän suloiseen tynnyrisaunaan. Vielä kun istutukset kasvavat ja tuuheutuvat, saa sauna arvoisensa suojan ympärilleen ja saunojat voivat vilvoitella naapureidensa katseiden ulottumattomissa.

Ulkotiloista siirrytään sisätiloihin ja aasinsiltana saunasta saniteettitiloihin. Näiltä messuilta rohkeita sisustusratkaisuja sai hakemalla hakea, mutta vasemmalla puolella oleva rouhea pesuhuone täytti odotukset. Kaksi seuraavaa kuvaa on wc-tiloista, jotka mielestäni olivat näiden messujen kauneimmat.

Pientä wc-tilaa raikasti raitatapetti, todella pirteä kokonaisuus. Vaalean puun sävyisen saunan täydensi kauniisti valaistu kiuas.

Säilytysratkaisuista jäi mieleeni tämä ison vaatehuoneen kokonaisuus, jossa hauskasti vaihteli ovelliset ja ovettomat lokerot. Hääkuvaa voi käyttää myös sängynpäädyssä ja toinen mieleenjäänyt sängynpääty loisti eläväisyydellään. Tässä vaiheessa messukiertäjäkin on ollut näköjään jo ihan vinkkelissä, koska kuva näyttäisi olevan vinossa wink.

Makuuhuoneista mieleeni jäi tämä seesteinen kokonaisuus. Hauskat, rouheat yöpöytä ja työpöytä olivat mielenkiintoni herättäneitä huonekaluja.

Kivoja yksityiskohtia olivat kaunis maljakko eteisen seinässä, hieno ositettu peili ja liesituuletin kuin valaisin.

Sisustusrakentajaa kiinnostavat aina myös pintamateriaalit. Ensimmäisessä kuvassa wc:n välitila, jossa kaunis laatta. Keskimmäisessä kuvassa keittön välitila, jossa rosteria ja viimeisessä kuvassa pojan huoneen hieno tapetti.

Valaisinfriikkinä bongasin tietysti niin paljon upeita valaisimia, että niistä täytyy kertoa ihan omassa postauksessaan, joten siihen saakka aurinkoisempaa loppukesää toivottaen!

 

Jokaiseen sisustukseen kuuluu helmi. Iso tai pieni. Yksi tai useampi.