Kesäkuun helteillä

Takaisin blogeihin

Kesäkuu oli töiden suhteen jälleen vaihtelevainen ja kerkesinpä pitäämään myös muutaman lomapäivän juhannuksen ympärillä wink Kuukausi alkoi työmaakäynnillä. Tämä kohde suunniteltiin alkukeväästä ja nyt oli remontin vuoro.

Vaasassa käytiin kohdekuvauksissa ja nappasin sieltä itsekin kännykällä muutaman kuvan.

Vaasassa kävin toisenkin kerran, tällä kertaa kuvattiin itse suunnittelijaa. Strömsön kaunis ja pirteä miljöö sai hulluttelemaan laugh

No, saatiin minusta ihan fiksujakin kuvia wink

Eräässä vuokrakohteessa kävin vaihtamassa tapetin yhteen huoneeseen.

Ja tein jotain sellaista, johon en ole koskaan aiemmin suostunut. Maalasin tapetin päälle, eikä kyseessä ollut mikään maalattava tapetti, vaan ihan tavallinen kuitu-vinyyli. Jännitti kyllä miten käy, mutta kyllä se seinässä pysyi. Tällaisissa tapauksissa työn tilaaja on aina vastuussa lopputuloksesta, koska tapetin maalaaminen ei ole suositeltavaa, eikä voi etukäteen tietää, mitä tapahtuu.

Suunnitteluhommiakin tuli tehtyä.....

ja kuukauden päätti mittakäynti, jonka pohjalta uusi projekti lähtee käyntiin.

Lupailin teille vähän jotain kotoanikin. No niinhän siinä kävi, että en päässyt asiassa tämän pidemmälle laugh Käyköhän tämän huoneen kanssa, kuten makuuhuoneen, jonka uudistamiseen meni muutama vuosi? Sitä tulee lykättyä aina omia projekteja, kun aika ei tahdo kaikkeen riittää. Olisihan minulla tietysti ollut ne muutamat lomapäivät, mutta tuli kovat helteet, eikä huvittanut urakoida. Ja olisiko se silloin loma ollutkaan wink

Heinäkuussa minulla on luvassa mielenkiintoinen toteutuskohde. Pääsen tekemään jotain sellaista, jota en ole koskaan aiemmin tehnyt, enkä edes livenä nähnyt, kun sellaista tehdään. Odotan innolla ja jännityksellä, mitä tuleman pitää. Siitä lisää seuraavassa postauksessa. Siihen saakka mukavia kesäpäiviä kaikille!

 

Jokaiseen sisustukseen kuuluu helmi. Iso tai pieni. Yksi tai useampi.