Jyväskylän asuntomessut 2014

Takaisin blogeihin

Tässäpä yleiskatsaus tämän kesän asuntomessuista. Kuvakollaasiin olen koonnut lähinnä oman mielenkiintoni tai uteliaisuuteni herättäneet tilat. Ylipäätään täytyy kyllä sanoa, että Jyväskylä oli onnistunut asuntomessujen suhteen! Pitkästä aikaa tarjolla oli paljon mielenkiintoisia, piristäviä ja mikä tärkeintä, erilaisia asioita sekä näkemyksiä. Oli jopa muutama talo, jonka olisin voinut valita itselleni tuosta vaan. Nauttikaa! Klikkaamalla kuvaa saat sen isommaksi.

Saunojatyyppiä tietysti kiinnostaa aina, miltä löylyhuoneet ja pesuhuoneet näyttävät. Vasemmalla olevan kuvan lasimosaiikki on oikeasti upean näköinen livenä. Olen itsekin käyttänyt sitä eräässä myyntikohteistani, josta muuten löydät kuvan galleriastani: http://sisustuksenhelmi.fi/sisustuskuvia

Kaksi ihan erilaista tunnelmaa saniteettitiloissa. Toinen herkkä ja toinen voimakas, jopa hieman pelottava.

Wau! Siis mustat seinät eivät todellakaan synkistä tilaa, jos katto on valkoinen ja valaistus kohdillaan. Ja tuo toinen makkari....ah...niin lomafiilikset. Uskoisin tuolla todella rentoutuvan arjen keskellä. Itselleni tuli ainakin heti mökkimeininki mieleen ja mikäs sen rennompaa.

Ensimmäisessä kuvassa mielenkiintoni herättäny, erilainen ratkaisu lastenhuoneen sisustukseen. Hieno! Mutta sitten tuo toinen kuva. Siis mikä värien voima! Kyllä tuossa huoneessa ei vain voi olla pahalla päällä.

Kaksi eri tilaa, sama värimaailma. Toimii hienosti erityylisillä kalusteillakin.

Ensimmäisessä kuvassa taulu ja matto ovat kuin kaksi marjaa. Toisen kuvan lattia sopii myös hyvin seinällä olevien akustiikkalevyjen kanssa.

Puu oli suuressa roolissa messuasunnoissa, kuten näissä hauskoissa huonekaluissa.

Seuraavassa postauksessa mennään pintaa syvemmälle. Eli hieman yksityiskohtia kesän molemmilta messuilta. Siihen asti moikkelis!

Jokaiseen sisustukseen kuuluu helmi. Iso tai pieni. Yksi tai useampi.