Iloista posliinimaalausta

Takaisin blogeihin

Se on sitten vuoden viimeisen blogikirjoituksen aika. Paljon sattui ja tapahtui jälleen tänäkin vuonna, mutta ehdin sentään kesällä hieman lomaillakin. Viime kesän yksi kohokohta oli miniloma Tallinnassa. En ollut koskaan aiemmin käynyt siellä ja niinhän siinä kävi, että vanha kaupunki suorastaan hurmasi minut. Siellä kujilla seikkaillessani vastaan tuli hauska sisäänkäynti. Kadulta laskeuduttiin kapeita portaita pitkin maan alle ja mitä sieltä löytyikään. Aivan uskomattoman herttainen pieni myymälä iloisine ja pirteine lahja- ja matkamuistoesineineen. Kyseessä oli paikallisen keramiikkataiteilija Helina Tilkin myymälä. Sieltä sai ostaa hänen tuotteitaan jääkaappimagneeteista astiasarjoihin, mutta löytyi sieltä myös muiden paikallisten tuottajien ja käsityöläisten tuotteita.

Taiteilijalla on kaksi muutakin myymälää Tallinnassa, mutta tämä ihanuus löytyi siis vanhasta kaupungista osoitteesta Pikk 41. Lisätietoja taiteilijasta, hänen tuotteistaan ja myymälöistä tapahtumineen löydät osoitteesta: www.helinatilk.com ja hänen tuotteitaan voi ostaa myös verkkokaupasta osoitteesta: LahjaNetti.fi

Näin se on sitten kuulkaa tämä vuosi paketoitu ja ei muuta kuin kohti uusia seikkailuja ja haasteita. Oikein iloista ja onnellista uutta vuotta 2015 kaikille! Ja muistakaahan olla varovaisia, mikäli raketteja aiotte huomenna ammuskella!

Jokaiseen sisustukseen kuuluu helmi. Iso tai pieni. Yksi tai useampi.