Crafts and design teacher meeting - Matka Rendsburgiin osa 3.

Takaisin blogeihin

Reissumme kolmantena päivänä palasimme takaisin Rendsburgin oppilaitokseen, jonne  saimme tutustua myös ensimmäisenä päivänä. Tämän päivän epistolana oli tutustua koulun toimintaan ja opiskelijoiden töihin lähemmin. Lounaan jälkeen iltapäiväksi matkustimme pieneen Meldorfin kylään, josta löysimme suomalaisen kahvilan ja todella ison sisustusliikkeen nimeltä Raumaustatter Lenz. Tästä liikkeestä kuulette enemmän seuraavassa postauksessa. Aamupäivän aikana keskustelimme paljon myös kansainvälisestä yhteistyöstä sisustusalalla, etenkin Saksan ja Suomen välisestä yhteistyöstä. Pohdimme, kuinka pystyisimme kehittämään yhteistyötä sisustusalan opintoihin liittyen ja pystyisimmekö tulevaisuudessa panostamaan myös opettajavaihtoihin laajemmassa mittakaavassa. Aika näyttää, saavatko suunnitelmamme tuulta purjeisiin ;)

Oppilaat tekevät ensimmäiset prototyypit pahvista ja sen jälkeen puusta. Tässä aihioita tulevista valaisimista.

Tässä hauskoja ja värikkäitä prototyyppejä, jotka on valmistettu paperimassasta. Kyseiset hahmot olivat saaneet paraatipaikat opettajain huoneesta.

Valmiit mallinnukset pääsivät kaikkien nähtäville koulun aulaan lasivitriiniin.

Tässä oppilaiden totetuttama upea seinämaalaus. Graffiti piristää ympäristöään pelikentän vieressä olevassa hallin seinässä.

Huumoriakaan ei oltu tässä oppilaitoksessa unohdettu. Jokaisen wc-oven sisäpuolella oli ohjeistus, kuinka tulisi toimia ;)

Tässäpä tämän aamupäivän antia ja seuraavassa postauksessa palataan tähän kolmanteen iltapäivään sekä siihen, kuinka kulttuurinnälkäiset vierailijat viettivät vapunpäivänsä Saksassa, jossa kaikki paikalliset juhlistivat vapaapäiväänsä perheidensä parissa ja kaikki kaupat yms. oli suljettu.

Jokaiseen sisustukseen kuuluu helmi. Iso tai pieni. Yksi tai useampi.