Asuntomessukohteeni Dome Lumo - Osa 4.

Takaisin blogeihin

Ja näin on päästy Dome Lumon viimeiseen postaukseen ennen messuja. Messujen alkuun on aikaa viikko ja olo on yhtä aikaa sekä jännittynyt että levollinen. Tässä postauksessa kerron hieman siitä, kuinka lopullinen sisustus syntyi. Klikkaamalla kuvia, saat ne suuremmiksi.

Joulukuussa 2015 kävin ensimmäisen kerran fiilistelemässä huonekaluja Lähdesmäellä. Lähdesmäki Oy on tämän kohteen sisustaja, joten heiltä valitsin myös matot ja sisustusvalaisimet. Ruokailuryhmä oli sellainen, joka ensimmäisenä osui silmiini ja se valinta piti loppuun saakka, myös sohvakalusto löytyi aika alkumetreillä. Tässä muutama kuva, mutta en paljasta kuitenkaan ihan kaikkea, jotta Teille jäisi nähtävää itse messuillekin wink

Helmikuussa 2016 olin yhteydessä Lapuan Kankureihin ja tiedustelin heidän halukkuuttaan messuyhteistyöhön. Päädyin Kankureihin siksi, että heiltä löytyi niin keittiö- kuin saunatekstiilitkin sekä kauniit torkkupeitot ja sisustustyynyt, jotka sopivat täydellisesti suunnittelemaani värimaailmaan ja sisutuksen tyyliin.

Helmikuussa ajatukset siirtyivät jo pienempiinkin yksityiskohtiin, joten viherkasvien ja kukka-asetelmien suunnittelu laitettiin käyntiin Lapualla Hantulan Kukkakaupan kanssa. Näytin heille muutaman kuvan kohteesta ja ammattitaitoiset floristit saivat juonesta heti kiinni. Heidän ajatuksensa kasveista osuivat kyllä ihan nappiin omien ajatusteni kanssa 

Ruokailuryhmään halusin asetelman ja sehän tarkoitti sitä, että myös kattaus tuli pohtia. Kattaus koostui Lapuan Kankureiden pöytäliinasta, Hantulan Kukkakaupan kukka-asetelmasta sekä Amforan astioista. Amfora oli minulle alkumetreiltä asti selvä valinta, halusin ehdottomasti paikallista käsityötä ruokapöytään.

Lisää paikkakunnan kättenjälkeä halusin verhojen ja päiväpeitteiden muodossa. Kangaskeskuksen taitavat naiset ompelivat verhot, päiväpeitteet sekä sängyillä olevat sisustustyynyt. Päämakuuhuoneessa erityisesti ilme muuttui totaalisesti näiden tekstiilien myötä. Siellä tuli todeksi sanonta ”täydentävät tekstiilit”.

En halunnut tehdä kaikista huoneista tavallisia makuuhuoneita tai työhuoneita, joten yhdestä yläkerran huoneesta sisustettiin messujen ajaksi musahuone. Kansainvälistä menestystä saavuttanut etelä-pohjalainen rock-yhtye Free Spirit osallistui huoneen sisustamiseen aidoilla, keikkamatkoilla patinoituneilla esiintymisasuilla ja soittimilla.

Nämä upeat valokuvataulut ovat tämän kohteen taide. Kuvat on ottanut Anna K Perko ja tauluiksi ne loihti Kopiokeskus EPKK Oy. Taulut ovat muuten myynnissä, joten yhteyttä allekirjoittaneeseen, jos kiinnostuit.

Piensisustustuotteita valitsin Glo Interiorista ja pohjalaisen keittokirjan, tulitikut sekä saippuat Lahjapuoti Pirpanasta. Tytön huoneen lelut löytyivät Lastentavaratalo Huvikummusta.

Todella, todella iso kiitos ihan kaikille mukana olleille kumppaneille! Kohta päästään nauttimaan yhteistyömme hedelmästä smiley

Ja kaikille Teille ihanat ihmiset, tervetuloa Seinäjoen asuntomessuille 8.7. – 7.8.2016, eritoten kohteeseen numero 10 Dome Lumo. Itsekin olen paikalla silloin tällöin, joten tulkaahan vetämään rohkeasti hihasta niin vaihdetaan kuulumisia.

Seuraavassa postauksessa lisää Seinäjoen asuntomessuista.

Jokaiseen sisustukseen kuuluu helmi. Iso tai pieni. Yksi tai useampi.