Ammattini ihanuuksia

Takaisin blogeihin

Yksi tämän ammatin ihanimmista helmistä on se, kun saan elää perheiden eri elämäntilanteissa ja -vaiheissa mukana heart Esittelen tässä nyt kolmen lapsen kasvuvaiheita sisustuksellisista näkökulmista katsottuna. Klikkaamalla kuvaa, saat sen suuremmaksi.

Tarkastellaan ensin tytön huonetta, joka oli tavatessamme pienen tytön vaaleanpunainen ja punainen unelma.

Tyttö oli kuitenkin jo kasvanut tästä vaiheesta ohi ja hän halusi huoneeseensa nuoren neidon hillitympää värimaailmaa. Raikkaita värejä hän kuitenkin halusi edelleen, joten ne toteutettiin tekstiileillä ja piensisustustuotteilla.

Seuraavassa vaiheessa neitonen vaihtoi ihan toiseen  huoneeseen ja värimaailma vaihtui jälleen. Palattiin ikäänkuin vaaleanpunaiseen takaisin, mutta tällä kertaa hempeämpään sellaiseen. Ja valkoisesta oli tullut huoneen pääväri. Tässä vaiheessa neidolla oli hyvin vahvat käsitykset sisustuksellisista asioista, joten minun roolini oli enää lähinnä seinien maalaaminen wink

Seuraavaksi katsaus toisen tytön huoneeseen. Tavatessamme tyttö oli hiljattain saanut oman huoneen, joka oli toiminut aiemmin toisenlaisessa käyttötarkoituksessa.

Koulunalun kunniaksi loimme hänelle lempivärinsä mukaisen sisustuksen, eli vaaleanpunaisen. Hevosharrastus tuotiin esiin hevosaiheisella boordilla.

Tytön kasvaessa vaaleanpunainen sai väistyä ja hevosharrastus voimistui sisustuksessa. Tässäkin tapauksessa sävelet olivat selvät ja apuani haluttiin valokuvatapetin asennuksessa smiley

Kolmannessa kohteessa pojan huone, jonka värimaailma tavatessamme muodostui sinisestä ja limenvihreästä.

Uudistuksessa sinisen ja vihreän sävyt olivat edelleen mukana, mutta musta tuli vahvasti mukaan. Kalusteet uusittiin vähän paremmin koululaisen tarpeisiin sopiviksi.

Seuraava vaihe oli kokonaan uusi huone. Musta jäi sisustukeen, mutta sininen sai väistyä. Seinien voimakkaat sävyt vaihtuivat vaalean harmaaseen.

Kiitos Teille ihanat asiakkaani, kun olen saanut kasvaa ja luoda uutta kanssanne vuodesta toiseen heart

Seuraavassa postauksessani kerron eräästä todella monipuolisesta remonttikohteestani. Siihen saakka aurinkoisia päiviä!

Jokaiseen sisustukseen kuuluu helmi. Iso tai pieni. Yksi tai useampi.